Organization Logo
Home New User?  Get Connected and Register Contact Us 21,146 Online Members
DANUBIUS UNIVERSITY ALUMNI
Official Alumni Website    Galati, Romania
Login
  Existing Profiles
Sign Up
  Register / Create Profile
  Claim Your Profile
  Help and Support
  Forgot your password?
Contact Us
Facebook Flickr

Events

Edit
Save to Calendar
Interviu cu conf. univ. dr. Andy PUSCA
25/01/2021 - 25/01/2030

Conf. univ. dr. Andy PUSCA, PRESEDINTE AL UNIVERSITATII DANUBIUS
Edit
Save to Calendar
Posturi disponibile pe pagina web la EPSO
01/10/2018 - 31/10/2030

Institutiile si agentiile europene va asteapta! Veti gasi aici locuri de munca stimulante si incitante pentru oricine. UE recruteaza candidati din toate statele membre, cu experienta educationala si profesionala cât se poate de variata. Prin urmare, veti lucra intr-un mediu eterogen si multicultural. In plus, veti avea posibilitatea sa va utilizati la maximum competentele lingvistice, deoarece majoritatea posturilor necesita cunoasterea a cel putin doua limbi oficiale ale UE. Institutiile si agentiile UE incurajeaza perfectionarea continua. De aceea, va vor oferi posibilitatea de a participa la cursuri de limbi straine si va vor ajuta sa va atingeti potentialul maxim in cariera pe care v-ati ales-o. Un avantaj care nu poate fi trecut cu vederea? Salariile atractive. Nu in ultimul rând, vă veti putea desfăsura activitatea in orase dinamice, cu o viată culturală bogată (Bruxelles, Luxemburg, Strasbourg), dar si in diferite locatii din restul Europei (in cazul agentiilor) si al lumii.
Edit Burse si programe de cercetare Humboldt
Competitia este deschisa si candidatii pot aplica in orice moment al anului.
Edit
Save to Calendar
Colaborare internationala universitara
15/12/2021 - 31/12/2029

 
Edit EURES - Evenimente viitoare
Puteti utiliza acest formular pentru a identifica evenimente din tara si regiunea care va intereseaza.
Edit
Save to Calendar
Programul UNCTAD / EMPRETEC Romania 2014
Beginning 15/10/2014

Status: ACTIV
Depunere incepand cu: 15.10.2014
Buget alocat: 500.000 lei
Edit Schemei de ajutor de minimis
1575 lei/luna/salariat pentru studii medii si 2328 lei/luna/salariat pentru studii superioare, pe o perioada de minim 6 luni si maxim 12 luni.
Inscriere continua, pana la epuizarea bugetului.
Edit Stagii in cadrul Secretariatului General
Candidaturile pentru stagii remunerate pe anul 2015 pot fi depuse incepand cu 02.06.2014, ora 12.00 (GMT + 01.00, ora Bruxelles-ului), pana la 01.09.2014, ora 12.00 (GMT + 01.00, ora Bruxelles-ului)
Edit
Save to Calendar
Start-Up Nation 2018-2019
27/12/2018 - 19/12/2018

 
Edit Targ de joburi la Universitatea Danubius
Pentru absolventi si masteranzi


Event Detail

Burse de calatorie

Scopul Fundatiei Heinz-Schwarzkopf este de a sprijini dezvoltarea tinerilor astfel incat sa aiba o constiinta politica, sa fie personalitati responsabile si sa sprijine procesul european.

In fiecare an, Fundatia acorda 20-30 de burse de calatorie pentru tineri (550 Euro). Aceste burse permit tinerilor sa descopere o tara si sa participe la discutii pe probleme sociale si politice in tara gazda. Bursierii trebuie sa prezinte un raport final privind calatoria lor si experientele traite. Fundatia organizeaza in fiecare an un concurs prin care sunt premiate cele mai bune rapoarte de calatorie.
Candidatii nerezidenti in Germania pot primi o bursa de calatorie doar pentru Germania si trebuie sa aiba cunostinte de limba germana.

Termenele limita pentru bursele de calatorie sunt 1 martie si 1 septembrie in fiecare an. Aplicatiile trebuie sa ajunga la sediul Fundatiei cu aproximativ opt saptamani inainte de inceperea calatoriei.
Formularele sunt in limba germana.

InterRail-Global Passes
InterRail-Global Passes sunt granturi de calatorie care le dau tinerilor oportunitatea de a calatori in 30 de state europene, inclusiv Turcia, pe o perioada de maxim o luna de zile.
Tinerii care au intre 17 si 25 de ani care au trait in permanenta in UE, Comunitatea Statelor Independente sau Turcia timp de 6 luni in momentul solicitarii pot candida pentru acest grant.

Criterii:
Excursia trebuie sa aiba un obiectiv de cercetare clar definit privind o situatie culturala sau politica actuala in contextul integrarii europene, care trebuie explicat si elaborat in cadidatura. Dupa cel mult 3 luni de la finalul calatoriei, bursierul trebuie sa trimita un raport detaliat care sa explice ce a descoperit pe parcursul calatoriei, reflectiile si impresiile sale. Raportul va fi publicat de Fundatie.

Durata:
Calatoria trebuie sa fie planificata si poate dura cel putin 3 saptamani si cel mult 6.

Date limita: 1 martie sau 1 septembrie

More Information

Powered by Alumni Channel - alumnichannel.com
    © 2024 Danubius University Alumni
Contact   |  Privacy Policy   |  Login
Facebook Flickr