Organization Logo
Home New User?  Get Connected and Register Contact Us 21,146 Online Members
DANUBIUS UNIVERSITY ALUMNI
Official Alumni Website    Galati, Romania
Login
  Existing Profiles
Sign Up
  Register / Create Profile
  Claim Your Profile
  Help and Support
  Forgot your password?
Contact Us
Facebook Flickr

Events

Edit
Save to Calendar
Interviu cu conf. univ. dr. Andy PUSCA
25/01/2021 - 25/01/2030

Conf. univ. dr. Andy PUSCA, PRESEDINTE AL UNIVERSITATII DANUBIUS
Edit
Save to Calendar
Posturi disponibile pe pagina web la EPSO
01/10/2018 - 31/10/2030

Institutiile si agentiile europene va asteapta! Veti gasi aici locuri de munca stimulante si incitante pentru oricine. UE recruteaza candidati din toate statele membre, cu experienta educationala si profesionala cât se poate de variata. Prin urmare, veti lucra intr-un mediu eterogen si multicultural. In plus, veti avea posibilitatea sa va utilizati la maximum competentele lingvistice, deoarece majoritatea posturilor necesita cunoasterea a cel putin doua limbi oficiale ale UE. Institutiile si agentiile UE incurajeaza perfectionarea continua. De aceea, va vor oferi posibilitatea de a participa la cursuri de limbi straine si va vor ajuta sa va atingeti potentialul maxim in cariera pe care v-ati ales-o. Un avantaj care nu poate fi trecut cu vederea? Salariile atractive. Nu in ultimul rând, vă veti putea desfăsura activitatea in orase dinamice, cu o viată culturală bogată (Bruxelles, Luxemburg, Strasbourg), dar si in diferite locatii din restul Europei (in cazul agentiilor) si al lumii.
Edit Burse si programe de cercetare Humboldt
Competitia este deschisa si candidatii pot aplica in orice moment al anului.
Edit
Save to Calendar
Colaborare internationala universitara
15/12/2021 - 31/12/2029

 
Edit EURES - Evenimente viitoare
Puteti utiliza acest formular pentru a identifica evenimente din tara si regiunea care va intereseaza.
Edit
Save to Calendar
Programul UNCTAD / EMPRETEC Romania 2014
Beginning 15/10/2014

Status: ACTIV
Depunere incepand cu: 15.10.2014
Buget alocat: 500.000 lei
Edit Schemei de ajutor de minimis
1575 lei/luna/salariat pentru studii medii si 2328 lei/luna/salariat pentru studii superioare, pe o perioada de minim 6 luni si maxim 12 luni.
Inscriere continua, pana la epuizarea bugetului.
Edit Stagii in cadrul Secretariatului General
Candidaturile pentru stagii remunerate pe anul 2015 pot fi depuse incepand cu 02.06.2014, ora 12.00 (GMT + 01.00, ora Bruxelles-ului), pana la 01.09.2014, ora 12.00 (GMT + 01.00, ora Bruxelles-ului)
Edit
Save to Calendar
Start-Up Nation 2018-2019
27/12/2018 - 19/12/2018

 
Edit Targ de joburi la Universitatea Danubius
Pentru absolventi si masteranzi


Event Detail

IN ATENTIA ABSOLVENTILOR Promotia 2015

Absolventii institutiilor de invatamant, promotia 2015, se pot inregistra in evidenta agentiei ca persoane in cautarea unui loc de munca, in termen de 60 de zile de la absolvire, pentru a putea beneficia de prevederile Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare.

Pentru absolventii de studii superioare, termenul de 60 de zile se calculeaza de la finalizarea studiilor anului terminal (data promovarii ultimului examen), indiferent de promovarea sau nepromovarea examenului de licenta.

Pentru absolventii de studii superioare care promoveaza examenul de licenta, termenul de 60 de zile se calculeaza tot de la finalizarea studiilor anului terminal (data promovarii ultimului examen) si nu de la data promovarii examenului de licenta.

Inregistrarea absolventilor ca persoane în cautarea unui loc de munca se realizeaza la sediul AJOFM Galati, str. Domneasca nr.191 si la sediul ALOFM Tecuci, str. Mihail Kogalniceanu nr. 60, Bl. A 2, parter, in a caror raza teritoriala isi au domiciliul absolventii, pe baza urmatoarelor documente:

  • Act de studii original si copie;
  • Act de identitate original si copie;
  • Adeverinta medicala din care sa rezulte faptul ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale.

Documentele necesare la inregistrarea cererii de acordare a indemnizatiei de somaj sunt:

  • Act de studii original;
  • Act de identitate original;
  • Adeverinta eliberata de administratia financiara de la domiciliul stabil care atesta veniturile realizate;
  • Adeverinta medicala din care sa rezulte faptul ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale

Nu beneficiaza de indemnizatie de somaj absolventii care nu s-au inregistrat ca persoane in cautarea unui loc de munca in termenul de 60 de zile de la data absolvirii studiilor si cei care, la data solicitarii, urmeaza o forma de invatamant.

 

Intregul comunicat destinat absolventilor institutiilor de invatamant 2015  - de la varsta de minim 16 ani la cei cu studii superioare - este atasat sub acest anunt.

 

 

More Information

Powered by Alumni Channel - alumnichannel.com
    © 2024 Danubius University Alumni
Contact   |  Privacy Policy   |  Login
Facebook Flickr